Om mig

Mit navn er Henning Michael Møller Just. Jeg er cand. jur fra Aarhus Universitet med speciale i IT-ret. Jeg har arbejdet med computere fra en meget ung alder, Internet siden 1992 og udvikling siden 1997. Jeg har været leder siden 1999 med ansvar for udvikling.

Min baggrund er bred indenfor IT. Jeg har arbejdet med kundeservice, kvalitetssikring, udvikling, ledelse og strategiplanlægning. Mit arbejde har været for store private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder og jeg deltager aktivt i en række udviklingsfora.

Indenfor ledelse jeg har arbejdet med Lean og situationsbestemt ledelse. Jeg har desuden haft en række projektledelsesopgaver og har arbejdet med Scrum metoden.

IT sikkerhed kom for alvor i min bevidsthed i 1998 efter at have deltaget i min første af mange udviklingskonferencer på den amerikanske vestkyst. I de senere år er jeg også begyndt at interessere mig mere for den del af IT sikkerheden der berører brugerne; udfordringerne her er meget anderledes.

Min LinkedIn profil kan ses på http://dk.linkedin.com/in/henningmoellerjust/
Min Assembla profil kan ses på http://www.assembla.com/profile/HenningJust
Min About.me profil kan ses på http://about.me/henning.just
Jeg kan kontaktes på henning.michael.just@gmail.com

Mine interesser er meget brede. Viden er min store passion indenfor stort set alt der kan falde under religion, psykologi og videnskab. Derfor læser jeg meget og meget forskelligt. Følgende bøger og personer har påvirket mig:

Fysik og matematik: Stephen HawkingsA Brief History of Time” og “The Universe in a Nutshell” samt Roger PenrosesThe Road to Reality“.

Psykologi: Julian Jaynes’The Origin of Consciousness …” og Tor Nørretranders’Mærk verden” – jeg er evigt taknemmelig til Mark Jason Dominus for at lede mig til den første og min gode ven Oliver Mason for at minde mig om den anden.

Økologi: Jared DiamondsCollapse” og Bjørn Lomborgs kronikker, f.eks. denne – ja, jeg er godt klar over at han går for at være kontroversiel men det er nu kun indtil man læser hvad han skriver.

Biologi: Stephen Jay GouldsWonderful Life…” – jeg har endnu hans “The Structure of Evolutionary Theory” til gode – Jared Diamonds “The Third Chimpanzee” og Kim SterelnysDawkins vs. Gould“.

Programmering: Manualen til Sinclair ZX SpectrumBjarne StroustrupsThe C++ Programming Language“, Larry Wall, Tom Christiansen og Jon OrwantsProgramming Perl” og Damian ConwaysObject Oriented Perl” – der findes ikke nogen bedre og mere forståelig introduktion generelt til objekt orienteret programmering end de første par kapitler i den bog.