Ang. Norström og Fauna Energi

Der er pt. historier i medierne om “energiselskaberne” Norström og Fauna Energi, som nogen beskylder for at svindle. Så vidt jeg har forstået det, så er det virksomheder der lever af at sælge el på andres vegne, ud fra en ide om at forbrugeren dermed kan opnå lavere priser.

Med mindre det selvfølgelig er svindel og man i stedet ender med højere priser, højere gebyrer og vanskeligheder med at komme ud af kontrakten.

Om det er det ene eller det andet, eller noget ind i mellem, ved jeg ikke. Men jeg tænkte at jeg lige ville kigge lidt med og faldt over dette på Trustpilot for Fauna Energi:

“Du forveksler os med nogle andre.” Bare pudsigt at hvis man går til Norström’s domæne (norstrom.dk) så redirectes man med det samme til Fauna Energi (faunaenergi.dk/om-os/) hvor der i øvrigt er link til siden om at Norström skifter navn til Fauna Energi og at virksomheden har eksisteret i snart 5 år:

Så, husk at uddanne dine kunderservice-medarbejdere og i øvrigt, så er tiden nok ikke lige til at springe på hos Fauna Energi/Norström lige nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Legal and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.