Kommentarer og “likes” er velkomne

Men de er allermest velkomne her på min blog (henningjust.wordpress.com) eller på min mail (henning.michael.just@gmail.com). Jeg tror jeg er ved at begrænse min online-tilstedeværelse andre steder, selvom jeg fortsat vil lade min blog cross-poste til et par andre platforme.

Bemærk også at jeg ikke længere læser beskeder på Facebook. Det startede da Facebook lagde hindringer i vejen for at jeg kan gøre det på min mobiltelefon – med mindre jeg ville give dem større adgang til at snage i mit privatliv. Jeg har ikke været på Facebook siden før nytår (min blog cross-poster stadig dertil) og efter en uges tid begyndte der er at komme mere eller mindre desperate mails fra Facebook. Det har ikke fået mig tilbage, endnu.

Jeg synes mange ting om Facebook og jeg savner at få de mange små (og store) opdateringer fra dem jeg kender. Jeg savner også opdateringer fra dem jeg ikke kender, men som jeg synes har noget klogt at sige. Gid de fik deres egne blogs, så jeg kunne følge dem der.

Der var bare også alt det negative og jeg opdagede at jeg havde brug for at frasortere noget af det hvor netto-summen ikke var positiv.

Er det her hvad Seth Godin skriver om i “Are you day trading?

We’re hooked into something volatile, easily measured and emotional. We overdo our response to news, good or bad, and let it distract us from the long-term job of living a useful life.

Jeg prøver aktivt at undgå oplevelsen af ekko-kammer

Billions of people get their news from their Facebook news feed and are only slipping deeper into their own affinity groups and personal echo chambers. But there is some evidence to suggest that people understand the architecture they are being thrust into online makes them feel like they’re going crazy.
— Cody Brown, “The Death and Life of a Global Web Platform

og det er pokkers svært når en platform er baseret på algoritmer optimeret til engagement.

Email er gode til kommunikation mellem folk man kender. Feeds og links derfra er gode til at holde sig informeret og finde nye vinkler og inspiration.

Jeg bruger i øvrigt Feedly til at abonnere på feeds. Mit feed er på https://henningjust.wordpress.com/feed/

Hvilket minder mig om at jeg burde lave en blog-roll…

Advertisement
This entry was posted in Other and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kommentarer og “likes” er velkomne

  1. Pingback: Facebook as the needy ex | Hennings blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.