Når man er den mærkelige

Jeg troede virkelig ikke på at internet ville blive populært.

Jeg kom på internet i 1992 (og brugte min første grafiske browser i 1994) og så med det samme hvor smart det var – jeg brugte derefter internet dagligt. I 1996 blev jeg teknisk supporter til “almindelige” brugere hos Danmarks største internetudbyder og var stadig sikker på at internet aldrig, rigtigt, blev til noget.

Den historie har jeg fortalt mange gange og der er en grund: Jeg voksede op som den mærkelige, nørden der interesserede sig for en masse ting som kun de 2 andre nørder på skolen interesserede sig for, så jeg lærte det modsatte af dette:

We define the universe around us as normal. It’s one of the only ways to stay sane—we assume that the noise in our head is in the head of other people, that what we yearn for or buy is what others do as well. And we look to the world around us for confirmation.
— Seth Godin, “Look around

Jeg gik ud fra at hvis jeg syntes noget var brugbart, så var der nok ikke mange andre der syntes det samme.

Jeg gik også ud fra at “almindelige” brugere ikke ville acceptere at bruge penge på computere så længe de var så svære at forstå eller så svære at få til at undgå fejl (“programmet har begået en ulovlig fejl” etc.).

Det tog mig lang tid at forstå at værdien af internet for “almindelige” brugere var meget større end de gener der fulgte med.

This entry was posted in Development and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.