Attack the Block

Jeg har haft den her film liggende i længere tid men ikke taget mig sammen til at se den. Først købte jeg den fordi jeg havde hørt den var god (og så var den billig). Så tænkte jeg igen at nu burde jeg tage at se den, nu hvor jeg havde nydt John Boyega’s optræden i Star Wars VII. Men endelig for en måneds tid siden, da jeg hørte at Jodie Whittaker overtager hovedrollen i min yndlings TV-serie.

Attack the Block er en science fiction gyser, britisk med lavt budget. Når det virker – og det gør det her – betyder det humor, gys og et underholdende persongalleri. Og en dodgy special effect her og der.

Monstre fra rummet regner ned over et område i London på Guy Fawkes’ Night og hurtigt resulterer det i et angreb på en boligblok hvor alle monstrene søger imod. En gruppe “utilpassede unge” synes at være særligt udvalgt som mål og det er dem filmen handler – samt Whittaker som røverioffer og Nick Frost som comic relief hash pusher. Det er en flot debut af Boyega og filmen som helhed er god.

Jeg vil anbefale den. Men den er desværre svær at få fat på i dag – så vidt jeg kan se er der ikke nogen streamingtjenester der har den og så er det bedste jeg kan klare en webshop. Til gengæld er det billigt.

This entry was posted in Other and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.