En designbeslutning på gulvet

I nabobyen Auning ligger Kulturperronen der huser en del af kommunens Borgerservice og ikke mindst en afdeling af Norddjurs Biblioteker. Biblioteket er i øvrigt rigtig godt. Pt. er der udvidet åbning uden betjening hvilket gør det nemt for mig at bruge og når der er betjening har jeg altid oplevet venlig og kvalificeret hjælp.

Kulturperronen har sit navn efter dens placering, i forlængelse af den gamle stationsbygning. Den gamle stationsbygning står der stadig og dens gamle perron er der for det meste endnu. Men der hvor den gamle perron er ved at forfalde kan man nyde et design der må være blevet besluttet af nogen meget tæt på arbejdet og derfor har været mest fokuseret på at løse en opgave: Opfør en solid perron der er så-og-så mange cm over terræn.

For perronens kant er af beton og med jævne mellemrum er betonen holdt fast af et stykke skinne der er sat ned i jorden. Skinnerne kan tydeligt ses langs med den gamle perron men de er vendt sådan at man ikke kan se det er skinner, undtagen altså der hvor perronen er ved at forfalde. De er ikke anvendt for at give et bestemt udtryk men sikkert bare fordi skinner var en del af det materiale der var lige i nærheden. Jeg synes det er godt og jeg synes det er endnu bedre at det nu kan ses at det var sådan det var gjort.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Meddelelser. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s