Obama

subtleJeg kommer til at savne Barack Obama som amerikansk præsident. Selvom jeg har været meget kritisk over hans politik, særligt hans amnesti til de ansvarlige for finanskrisen, hans retsforfølgelse af journalister og den overvågningspolitistat han har stået for at opbygge, så har han også gjort gode ting.

Jeg har bare aldrig rigtig synes at de gode ting kunne opveje de dårlige og jeg forstår slet ikke at et ofte amerikaner-kritisk Europa har synes at det var OK. At det var OK at de kriminelt ansvarlige for finanskrisen fik en økonomisk gevinst fremfor en straf. At han har fængslet flere (kritiske) journalister end samtlige tidligere præsidenter tilsammen. At overvågnings- og registreringsapparatet er nået til nye højder, samtidig med at han har påtaget sig retten til at henrette hvem som helst, hvor som helst, forudsat han har vurderet dem som en trussel mod staten.

Og takket være ham overtager Trump nu alt dette.

Et plus giver jeg Obama: Chelsea Manning løslades til maj. Manning skulle naturligvis straffes for hendes læk af fortrolige oplysninger, men straffen har været hårdere end rimeligt. Heldigvis har hun stået imod og med lidt held klarer hun det de næste måneder.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Other og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.