3 x Streisand

Her er tre der ikke kender Streisand effekten; det at forsøget på at holde noget skjult tiltrækker fokus, hvilket på internet kan være overvældende.

Først er der universitetet UC Davis, der har brugt en del penge på at få deres vagts brug af peberspray fjernet fra søgeresultater. Og som derfor nu kan se frem til at det endnu en gang er blevet relevant i selv samme søgeresultater.

Og så er der et britisk kendis-par der har forsøgt at udnytte de meget udvidede regler i England og Wales til at holde en historie ude af medierne. Hvilket har ført til at selv samme medier benytter alle mulige tricks til at insinuere hvad der er sket. Og ethvert forsøg på at dysse det ned giver bare mere opmærksomhed.

Til sidst er der naturligvis den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdoğan, der med hans vrede mod en tysk komiker har gjort at også jeg har set den første satirevideo. Jeg har ikke nogen speciel interesse i at følge Erdoğan, men hans vrede gjorde mig opmærksom på videoen og den var nem at finde – og faktisk morsom:

(Youtube)

De senere ytringer kan man sige meget om men pointen her er at jeg aldrig havde set eller delt den video hvis ikke Erdoğan havde reageret sådan.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Communication og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til 3 x Streisand

  1. Pingback: Fornærmet | Hennings blog

  2. Pingback: Hvis han fortsætter sådan | Hennings blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.