Apple laver elendig software

iOS er måske verdens bedste smartphone styresystem og Mac OSX er sikkert meget bedre end Windows. Alligevel står Apple for et af de mest brugte og mest elendige stykker software i dag, et stykke software der visuelt forbedres hvert år og som hvert år gør det sværere og sværere for brugerne at bruge.

iTunes.

Og iTunes er nødvendig hvis du vil gøre noget som helst der ikke direkte er at sende penge forbi Apple, hvilket jeg har en hvis modvilje mod at gøre. Men det kan jo ikke have noget med sagen at gøre.

Problemet er at Apple’s iOS produkter hænger så tæt sammen med iTunes. Det kræver Apple, for ejeren af en iPad skal naturligvis ikke have adgang til at styre hvad der er på den eller hvad den kan. Så når der er fejl i iTunes/iOS så kan vi ikke rette det for Apple kan ikke finde ud af at rette det selv. Med mindre man altså lige vil geninstallere sin iPad… Så meget for brugervenlighed.

Jeg tror desuden at vi vil opleve at Apple’s produkter fremadrettet vil blive mindre brugervenlige. Apple har valgt at betragte sig som producenter af luksusprodukter og når de fremover vil stå med valget mellem at underbygge det eller gøre deres systemer bedre at bruge vil de vælge luksusvejen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Development og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.