Endelig en Bitcoin forklaring der giver mening

Også selvom den ikke prøver at give det endelige svar på hvorfor Mt. Gox gik konkurs: “What Did Not Happen At Mt. Gox” af Emin Gün Sirer. Herunder

Overall, Bitcoin has been an ongoing massive online course on economics and distributed systems for the libertarian masses. It’s ironic that Mt. Gox turned into a chapter on fractional reserve banking.
– What Did Not Happen At Mt. Gox

Mt. Gox har mistet værdier der svarer til lidt over 2 millarder kroner og det er mange penge at have betroet en folk amatører med mere eller mindre rene hænder. Men forklaringen ovenfor er specielt god da man ellers kan have det lidt med Bitcoin som i denne tegneserie fra Penny Arcade.

Inden der er nogen der får den gode ide at investere i Bitcoin (eller tilsvarende) så læs Ittay Eyal og Sirer’s “Bitcoin Is Broken“. Hvis det ikke er nok, så husk at der i Danmark er et ekstra incitament til ikke at risikere noget: Hvis du taber penge på det er det en privat foreteelse. Hvis du er en af de få der ender med at tjene penge på det er det erhvervsmæssigt, og derfor skattepligtigt.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Development, Security og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.