Et par gode råd til Facebook og Google+ brugere

google-plusFacebook LogoHvordan man fjerner sig selv fra taggede billeder i Facebook.

Hvordan man forhindrer hvem som helst i at sende mails til dig, via din Google+ konto (og alle Gmail eller Google brugere har en Google+ konto).

Dette indlæg blev udgivet i IT sikkerhed og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s