Endelig fornuft fra Apple

OK, selvom jeg har stor respekt for Apples evner til at designe brugeroplevelser*) og deres evne til at tjene penge på det, så har jeg heller ikke været stille med min kritik af dem.

Så jeg håber virkelig at det her bliver en permanent løsning, og ikke bare fordi iOS 7 kan gå hen at blive en risikabel satsning fra deres side: Det lader nu til at App Store vil tillade brugere at installere den seneste version der kan bruges på deres enhed, fremfor blot at nægte at installere noget. Eller, med standard indstillingerne af iTunes, at simpelthen slette de gamle versioner selvom man ikke kan installere de nye.

Er det fordi Apple har set fornuften i dette eller var det for tidligt at pensionere alle de første iPads? iOS 7 vil ikke kunne installeres på en lang række enheder, herunder 1. generations iPads. Da Apple reelt skabte tablet-markedet er der rigtig mange af dem i brug.

*) Bemærk dog at den samme virksomhed der revolutionerede PC’ernes og mobiltelefonernes brugergrænseflade også står for designet af iTunes. Totalt er det stadig et plus for Apple, men…

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Development og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.