Endelig fornuft fra Apple

OK, selvom jeg har stor respekt for Apples evner til at designe brugeroplevelser*) og deres evne til at tjene penge på det, så har jeg heller ikke været stille med min kritik af dem.

Så jeg håber virkelig at det her bliver en permanent løsning, og ikke bare fordi iOS 7 kan gå hen at blive en risikabel satsning fra deres side: Det lader nu til at App Store vil tillade brugere at installere den seneste version der kan bruges på deres enhed, fremfor blot at nægte at installere noget. Eller, med standard indstillingerne af iTunes, at simpelthen slette de gamle versioner selvom man ikke kan installere de nye.

Er det fordi Apple har set fornuften i dette eller var det for tidligt at pensionere alle de første iPads? iOS 7 vil ikke kunne installeres på en lang række enheder, herunder 1. generations iPads. Da Apple reelt skabte tablet-markedet er der rigtig mange af dem i brug.

*) Bemærk dog at den samme virksomhed der revolutionerede PC’ernes og mobiltelefonernes brugergrænseflade også står for designet af iTunes. Totalt er det stadig et plus for Apple, men…

This entry was posted in Development and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.