Endnu en DRM fiasko

SimCity-Fire-e1362693940293Electronic Arts nye SimCity spil bruger som mange andre computerspil en kopibeskyttelse der kræver adgang til EA’s servere. Men allerede inden lanceringen var der problemer med at forbinde til serverne. Et par spilanmeldere kunne da heller ikke prøve spillet hvilket gav anledning til ihvertfald en underholdende spilanmeldelse.

Det pudsige er at det er åbenlyst hvilken slags problemer der kan opstå ved den slags kopibeskyttelse. Jeg kender faktisk ikke til en eneste kopibeskyttelse der reelt medfører at et computerspil ikke kan kopieres.

Til gengæld ved alle der har købt og betalt for computerspil, film og musik med kopibeskyttelse at det medfører problemer. Musik der kun kan afspilles på godkendte enheder. DVD’er der ikke kan afspilles på bestemte modeller.

Eller mit eget hadeobjekt: At købe en DVD og være tvunget til at se 1½ minuts “opdragende” video om at det er forkert at kopiere film, noget jeg med sikkerhed var sluppet for hvis ikke jeg havde betalt for den.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Development, Security og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.