Et særligt vintersolhverv

LordsOfMidnightI 1984 udkom der et computerspil som jeg kom til at bruge rigtig lang tid med: The Lords of Midnight. Nu er der udkommet en version af spillet til smartphones og tablets, udviklet af en af mine venner, Chris Wild, i samarbejde med den oprindelige udvikler Mike Singleton. Singleton døde desværre for et par måneder siden men efter nogle overvejelser valgte Chris at gå videre med arbejdet.

Målet var at lade spillet udkomme ved vintersolhverv, da det oprindelige spils handling starter den dag og jeg er glad for at Chris ikke alene fortsatte arbejdet men også nåede denne deadline. Chris har i adskillige år arbejdet med spillet på mange forskellige planer, ligesom han er en del af det community der er omkring en multiplayer online version.

Midwinter_coverLords of Midnight var et spil der havde en fantastisk atmosfære. Det betød faktisk noget for os spillere at vinde over modstanderen. Teknologisk og grafisk var det meget imponerende selvom det ikke blev så banebrydende som det føltes på det tidspunkt. Singleton udviklede og designede flere spil efterfølgende, hvor særligt hans Midwinter næsten nåede højderne fra Lords of Midnight.

Det oprindelige spil kan downloades og spilles via en emulator, Chris har en PC konvertering og en opdateret udgave på sit site, der er en online version der kan spilles af flere spillere og nu er der så udgaver til smartphones. Til iPhone og Ipad kan den findes her og til Blackberry her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Development og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.