Måske skulle de have en lille mobil-app?

Måske skulle SKAT investere i en lille mobil app til deres medarbejdere? En app hvor de kan indtaste en nummerplade og så få oplysninger om hvilke betingelser der gælder for anvendelsen af køretøjet, hvem der står som registreret ejer og andre nødvendige oplysninger?

I hvert fald lader det til at SKAT er den eneste myndighed her i landet som lovgiverne forventer ikke er i stand til at anvende motorregistreringerne. For et par år siden var det i forbindelse med gulplade-biler der måtte anvendes til privat kørsel. De skal have et klistermærke sat på bilen, så SKATs medarbejdere kan se at de anvendes lovligt. Hvis klistermærket ikke er korrekt sat på, synligt, måske er faldet af eller måske er blevet fjernet af fremmede, kan man få en meget stor regning eller sågar straffes.

Med den nye lov – der af andre grunde beskyldes for at være grundlovsstridig – der skal bekæmpe sort arbejde, bliver kravene nu udvidet: Nu skal virksomhedens navn/logo og CVR-nummer fremgå (tydeligt) af gulplade-biler.

Udover at det vil ødelægge nogle udmærkede metoder til at forhindre indbrud passer det selvfølgelig fint ind i resten af loven, der nu pludselig påbyder almindelige danskere at bære legitimationspapirer på offentlig og privat grund.

This entry was posted in Legal and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Måske skulle de have en lille mobil-app?

  1. Pingback: Når nu dataene er der… | Hennings blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.