Professionalisme

En af mine bekendte fik lejlighed til at opleve sin arbejdsgiver opføre sig dybt professionelt. Han arbejder i en meget lille organisation og har gennem tiden opbygget et tillidsforhold sammen med sin arbejdsgiver.

Det har også betydet at begge har været fuldstændigt klare over at arbejdsforholdet en dag må ende, da medarbejderen søger noget andet og mere end det arbejdsgiveren kan tilbyde og vil kunne tilbyde i en overskuelig fremtid. Alligevel har arbejdsgiveren hele tiden været fuldt ud professionel.

For hvad andet kan man forvente? Enhver ved jo at et ansættelsesforhold er midlertidigt og det gælder da særligt i tilfælde hvor en arbejdsgiver ikke kan tilbyde det en medarbejder søger. Denne arbejdsgiver har ikke alene erkendt det men har også skrevet en endda meget god anbefaling af medarbejderen.

Jamen risikerer han så ikke at medarbejderen, som han meget gerne ville beholde, hurtigere finder et andet arbejde? Jo, men et tillidsforhold går begge veje og indtil den dag måtte indfinde sig vil medarbejderen fortsat føle sig som en del af organisationen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ledelse og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s