Commitment

Jeg har nu holdt ved denne blog i fire måneder – og et par dage. Det er ikke nogen stor præstation men det er da trods alt bedre end at give op efter et par indlæg.

Starter man på at skrive en blog, eller i det hele taget at sende nyheder ud i en eller anden form, forpligter man sig på at faktisk komme med opdateringer eller nyheder med jævne mellemrum. Det behøver ikke være hele tiden men jævnligt.

Eksemplet i billederne til højre er et feed på Simon Emil Ammitzbølls blog på Politiken. Ammitzbøll skriver stadig nye indlæg og på et eller andet tidspunkt er der blevet indsat et feed fra hans Twitter konto. Desværre er han holdt op med at opdatere den…

Nu er det ikke fordi jeg har noget specielt imod Ammitzbøll, det er blot et eksempel på hvordan det kan gå. Det gælder bestemt lige så meget alle de virksomheder der på deres hjemmeside under “nyheder” har historier fra forrige år som sidste nyt.

Oftest vil der faktisk være noget nyt men er det efterhånden ikke muligt at finde noget nyt eller afsætte ressourcerne til at skrive om det skal man få lukket bloggen eller nyhedsfeedet ned på en ordentlig måde. Så udstiller man ikke sine manglende nyheder og opdateringer.

Jeg håber selv at huske dette…

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kommunikation og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s