Respektløshed i intern kommunikation

Som jeg skrev forleden er mangel på respekt overfor ens kunder ikke en holdbar strategi. Kombineret med reglen om at “alt hvad du siger bliver hørt, alt hvad du skriver bliver læst og alt hvad du gør bliver set” betyder det også at selvom man forsøger at etablere en facade af respekt, så vil ens virksomheds sande holdning altid komme frem til sidst. Hvis ikke gennem handlinger så til sidst gennem ord.

Gawker Media’s website blev hacket for nylig. De begik fejlen at gøre sig til et mål for 4chan’s anarkistiske gruppe – ja, det er en selvmodsigelse – Anonymous og for ikke mange dage siden kunne man downloade kilden til deres website, hele databasen der lå bag samt et udvalg af dekrypterede adgangskoder.

We went after Gawker because of their outright arrogance. It took us a few hours to find a way to dump all their source code and a bit longer to find a way into their database.

Da det gik op for redaktionen hvad der foregik var der følgende samtale på deres interne chatsystem:

Det var ikke gået op for redaktionen at hackerne stadig havde adgang til deres system og derfor kunne følge med i hvad der blev diskuteret.

Dermed er Gawker Media ikke kun blevet til grin men deres holdning til deres brugere (“unimportant”, “just the peasants”) er også blevet udstillet.

Derudover er der en lang række relaterede sikkerhedsproblemer jeg ikke vil komme ind på på nuværende tidspunkt, såsom usikre adgangskoder, adgangskoder anvendt til mange forskellige systemer og så videre.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kommunikation og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Respektløshed i intern kommunikation

  1. Pingback: Anonymous | Hennings blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s