Sten “vandt” retten til nets.dk

Computerworld kan i dag oplyse at PBS / Nets har droppet deres sag i Domæneklagenævnet vedrørende domænenavnet nets.dk. Jeg omtalte sagen tidligere på måneden hvor jeg på den ene side kommenterede at sager som disse ikke hjalp bankernes brands og på den anden side at sagens udfald var usikkert. Jeg hældte mest til at den nuværende ‘ejer’ ville kunne beholde sit domæne men Domæneklagenævnet har afgjort sager med præmisser der gik i en anden retning.

Jeg ville gerne have set afgørelsen fra Domæneklagenævnet men af hensyn til Sten Axelsen, som ville have skullet dække omkostningerne til sin advokatbistand, må resultatet anses for at være det bedste. Gad vide hvor meget det hjalp at han allierede sig med en af Bender von Haller Dragsteds advokater, Nis Peter Dall?

Generelt er denne sag dog blevet en udfordring for PBS / Nets og i sidste ende bankerne. Heldigvis fik den ikke lov til at leve mere end en måned og efter et stykke tid vil de fleste have glemt detaljerne. Men hvor meget har det kostet på lang sigt at handle som man gjorde?

This entry was posted in Legal and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Sten “vandt” retten til nets.dk

  1. Pingback: Tillykke til Sten | Hennings blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.